Inhoud

Doneren

Waarom zou je doneren?

Laat ik vooropstellen, het hoeft natuurlijk niet!

Deze site ben ik opgestart voor mijn eigen gemak en omdat ik het leuk vind om te doen. Echter, het onderhouden en draaiende houden van een site kost nou eenmaal geld.

Mocht je dus geholpen zijn met de informatie en recepten op deze site, dan zou het mooi zijn om een kleine donatie te doen. Met een donatie van bijvoorbeeld 1 euro ben ik al blij, aangezien de hosting, bandbreedte en domeinnaam hiervan betaald kan worden. Door dit soort kleine donaties kan ik ervoor zorgen dat de site volledig advertentie- en script-vrij wordt gehouden, zodat alles lekker snel blijft.

Affliate links

Op de site zullen ook verschillende links naar producten worden gegeven. Enkele hiervan zullen zogenaamde affliate links zijn. Dat betekend dat er een code wordt meegestuurd, zodat de webshop weet dat een persoon van deze site af komt. Wanneer er dan een (of meerdere) producten in zo'n sessie worden aangeschaft ontvang ik daar ook een paar cent van. Dit is nog een manier om de kosten voor de hosting, bandbreedte en domeinnaam te bekostigen.